Două Hypermarket-uri noi în Arad, dintre care unul de bricolaj pe actualul circuit moto Vik Power

Data publicare: Marti, 27 Aprilie, 2021 Total: 4381 accesari

Două Hypermarket-uri noi în Arad, dintre care unul de bricolaj pe actualul circuit moto Vik Power

Două magazine de tip supermarket vor apărea în următoarea perioadă în Arad.

Primul dintre ele este deja în construcție, se află pe strada Pădurii cum este cunoscută, actualmente Aurel Ardelean, unde deja este în construcție noul magazin Lidl. Acesta este amplasat în fostul amplasament unde și-a desfășurat activitatea “Universul Verde” lângă Piața Obor.

 

Citește și : Un nou magazin Lidl va apărea în Arad

 

În ritmul în care se desfășoară lucrările, locuitorii din zonă au toate șansele ca în tomna acestui an să-și facă cumpăturile de la noul magazin situat pe strada Aurel Ardelean (fostă Pădurii).

 

Un al doilea magazin va apărea pe amplasamentul actulului circuit moto privat VIK Power situat la ieșirea din municipiu în dreptul sensului giratoriu spre comuna Vladiminrescu.

 

Ultimele două etape naționale au avut loc la sfârșitul acestei săptămâni pe circuitul arădean VIK Power, acesta urmând a fi demolat în locul său urmând a fi construit un magazin de bricolaj din informațiile pe care le deținem.

 

“Următoarele două etape naționale vor avea loc la sfârșitul acestei săptămâni pe același circuit. Vor fi două etape speciale între 23 și 25 aprilie 2021, pentru că va fi ultima dată când se va desfășura o cursă pe acest circuit. În scurt timp circuitul urmează să fie demolat și destinația terenului schimbată. Ne luăm la revedere de la o pagină de istorie a disciplinei Supermoto și Viteză Juniori pe Motodrom. Mulțumim VIK Power! Mulțumim Las Vegas Arad!” a anunțat Federația Română de Motocilism.