Pastila anti-Covid 19 ar putea fi disponibilă până la sfârșitul acestui an

Data publicare: Marti, 27 Aprilie, 2021 Total: 843 accesari

Pastila anti-Covid 19 ar putea fi disponibilă până la sfârșitul acestui an

În 25 mai, cei de la Pfizer vor termina prima fază de teste pentru o pastilă anti-Covid, ce ar putea fi disponibilă până la sfârșitul lui 2021.

 

Condiția ca pilula antivirală să apară pe piață este ca testele pe oameni din Belgia și SUA să fie încununate de succes.

 

În acest moment, nu există alte soluții, în afară de vaccin, pentru a stopa infectarea cu Sars-Cov-2, dar dacă pastila dezvoltată de Pfizer se va dovedi eficientă, experții citați de Daily Mail spun că lockdown-ul nu ar mai exista și oamenii ar fi mai în siguranță.

 

Pastila numită în teste PF-07321332 este deja încercată pe oameni în condiții de siguranță și ar putea fi folosită de cei care au simptome de coronavirus, pentru ca boala să nu se agraveze și să nu se ajungă la internări.

 

Deși vaccinul este disponibil, mulți aleg să nu se vaccineze sau nu o pot face, însă apariția unei pastile ar lărgi aria celor care ar putea beneficia de un tratament eficient și ar putea juca și rolul unei duble protecții.

 

În jur de 60 de persoane fac parte din prima fază de testare a PF-07321332, însă dacă se va dovedi eficient, medicamentul va fi folosit pe un număr mai mare de oameni.

 

sursa:digiworld