Fetele de la CSM Arad câştigă barajul şi se menţin în Superliga de tenis de masă

Data publicare: Duminica, 25 Aprilie, 2021 Total: 977 accesari

Fetele de la CSM Arad câştigă barajul şi se menţin în Superliga de tenis de masă

Echipa feminină de tenis de masă a CS Municipal Arad şi-a atins obiectivul în acest sezon.

Clasată pe locul cinci la finalul sezonului regulat, tur-retur, foarte aproape de careul de aşi, formaţia pregătită de Cristian Dodean a fost nevoită să joace baraj pentru menţinerea în Superliga pe echipe.

Ambele meciuri ale confruntării cu ocupanta locului opt, CSM Moineşti, s-au disputat sâmbătă, 24 aprilie, la Arad, în complexul “Emil Prokopecz”, conform unei înţelegeri între cele două cluburi.

În primul joc, disputat dimineaţă, arădencele s-au impus clar, cu 3-0, prin punctele obţinute de toate cele trei jucătoare ale CSM-ului: Ana Barbu, 3-0 la seturi (7, 6, 5) cu Iuliana Caloianu, Adela Strună, 3-0 (9, 6, 9) cu Karla Manea şi Irina Rus, 3-2 (9, -6, 4, -5, 12) cu Bogdana Trifu.

În partida a doua, formaţia din judeţul Bacău şi-a luat revanşa şi a câştigat cu 3-1.

“După primul meci fetele s-au relaxat puţin, dar important este că am rămas în Superligă, adică în primele şase echipe la senioare. Felicitări tuturor care şi-au adus aportul la acest frumos rezultat. Acum doi ani am dat credit acestor fete să joace în echipa de senioare şi iată că a fost o alegere bună. Sunt mulţumit şi fericit că jucătoarele au crescut de la an la an, reuşind să obţinem rezultate notabile cu o echipă tânără. Sunt mândru de ele!”, a declarat antrenorul de la CSM Arad, Cristian Dodean, la capătul barajului cu Moineştiul.

 

Sursa:csmarad.ro