UTA Arad - Hermannstadt 0-1. Sibienii au luat o gură uriașă de oxigen

Data publicare: Vineri, 23 Aprilie, 2021 Total: 1825 accesari

UTA Arad - Hermannstadt 0-1. Sibienii au luat o gură uriașă de oxigen

UTA Arad a primit vizita lui Hermannstadt în debutul etapei a treia a play-out-ului Ligii 1. Sibienii s-au impus cu scorul de 1-0, graţie unui gol marcat de căpitanul Petrescu, în minutul 50.

 

Formații:

UTA: Balauru - Shliakov, Erico, F. Ilie, Roumpoulakou - Albu, Vorobjovas - Antal, Miculescu, Rusu - Roger

Rezerve: F. Iacob, Peteleu, Melinte, Bustea, Roşu, Buhăcianu, Hora, Ad. Petre, Voinea

 

Hermannstadt: Cristiano - Măţel, Matricardi, I. Stoica, Opruţ - Belu, Alhassan, Addae - P. Petrescu, Bagaric, Sîntean

Rezerve: A. Pop, Scarlatache, Pinto, Sebaihi, Vodă, Aralica, Diarrassouba, Aosman, Dâlbea

Înaintea acestui meci, UTA a câștigat ambele partide disputate în play-out și ocupa poziția a doua în partea de jos a clasamentului, cu 25 de puncte. De partea cealaltă, Hermannstadt era “lanterna roșie” din Liga 1 cu doar 13 puncte și a bifat un singur succes în ultimele nouă jocuri.

 

Codașa Hermannstadt a luat o gură uriașă de oxigen și a câștigat vineri pe terenul Bătrânei Doamne cu 1-0, în etapa a treia din play-out.

UTA a început meciul cu ocazia lui Roger, iar sibienii au răspuns prin Sîntean. Cei care au presat mai mult au fost oaspeții, care au nimerit bara prin Matricardi, din apropiere, iar Sîntean a parat șutul lui Sîntean.


Din păcate, UTA a  avut o singură ocazie mai periculoasă în prima repriză, când șutul lui Roger a fost parat cu piciorul de portarul Figueiredo, Petrescu a încheiat prima parte cu o ocazie uriașă.




Repriza secundă a început nefast pentru elevii lui Balint, cu golul lui Petrișor Petrescu, marcat dintr-o poziție “imposibilă”, care de fapt a fost si unicul gol al meciului. Spre finalul meciului, sibienii au trecut pe lângă majorarea scorului prin bara lui Dâlbea, iar meciul UTA - Hermannstadt s-a terminat 0-1.

“Eu i-am avertizat pe băieți, le-am spus ce calitate are adversarul. N-am reușit să facem ce ne-am propus, n-am avut dinamică pe atac, am făcut foarte multe cadouri, într-un cuvânt am arătat foarte rău. Vreau să-mi cer scuze în fața suporterilor, nu merită o echipă care să arate așa.

 

Mai avem șase meciuri, această înfrângere ne-a adus cu picioarele pe pământ. Trebuie să ne revenim repede și să fim la alt nivel la Pitești. Poate n-am arătat foarte bine din punct de vedere fizic, dar greșelile tehnice trebuie să le eliminăm repede”, a spus Balint, după eșecul cu Hermannstadt.





Foto: Radu Bulzan