Expertiza efectuată de INML București a confirmat! Cadavrul descoperit pe câmp este al lui Sebastian Corbei, băiatul de 7 ani care a fost dat dispărut de acasă

Data publicare: Joi, 22 Aprilie, 2021 Total: 1332 accesari

Expertiza efectuată de INML București a confirmat! Cadavrul descoperit pe câmp este al lui Sebastian Corbei, băiatul de 7 ani care a fost dat dispărut de acasă

„Analizele ADN arată că trupul găsit la începutul lunii aprilie este al lui Sebastian Corbei. Urmează să primim şi raportul complet. Ancheta este încă în desfăşurare”, a declarat pentru News.ro procurorul Ciprian Olivian Puf, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş.

 

Potrivit unor surse din cadrul anchetei citate de news.ro,  băiatul de 7 ani nu ar fi avut o moarte violentă. Acesta nu ar fi plecat de la stână cu doar o oră înainte de momentul anunţului dispariţiei, ci mult mai devreme, iar moartea acestuia ar fi intervenit înainte ca poliţiştii să înceapă căutările. Băiatul s-ar fi rătăcit în drum spre casă din cauza ceţii şi ar fi încercat să se adăpostească într-un boschet de pe câmp, însă ar fi decedat din cauza condiţiilor meteorologice.

 

Băiatul s-ar fi rătăcit în drum spre casă din cauza ceţii şi ar fi încercat să se adăpostească într-un boschet de pe câmp, însă ar fi decedat din cauza condiţiilor meteorologice.

Cadavrul băiatului a fost găsit în data de 3 aprilie, pe un câmp între localităţile Mişca şi Vânători din judeţul Arad.

Citește și: Cadavrul unui copil găsit pe câmp între Mișca și Vânători! Posibil să fie a lui SEBI!

 

După anunțarea dispariției băiatului, autoritățile au mobilizat forțe importante pentru căutarea acestuia, de la autoturisme, zeci de jandarmi și pompieri, mașini, câini speciali antrenați, elicopter MAI și voluntari cu autoturisme de teren, care timp de două săptămâni au desfășurat ample căutări, pe mai bine de 100 km pătrați, însă din păcate fără rezultat.