Pagina YouTube a Senatului a fost închisă pentru anumite înregistrări video cu luări de cuvânt ale Dianei Şoşoacă

Data publicare: Joi, 15 Aprilie, 2021 Total: 1219 accesari

Pagina YouTube a Senatului a fost închisă pentru anumite înregistrări video cu luări de cuvânt ale Dianei Şoşoacă

Pagina YouTube a Senatului a fost închisă pentru anumite înregistrări video cu luări de cuvânt ale Dianei Şoşoacă, pentru că instigă, contrar politicii asumate de canalul respectiv, la nepurtarea măştii. (...) Pentru prima sesizare transmisă Senatului, a celor care gestionează politica YouTube online, s-a acordat un avertisment şi au fost şterse acele înregistrări video care figurau pe pagina YouTube a Senatului. A fost un termen scurt, acordat de ei, cu titlu de preaviz. S-a explicat şi motivul pentru care vor fi şterse şi că repetarea postării pe canalul YouTube a acestor mesaje video, care instigă la nepurtarea măştii, vor fi interzise cu desăvârşire, inclusiv pagina Senatului, dacă nu se va conforma”, a precizat Iulia Scântei, citată de Agerpres.

 

În cursul zilei de marți, Diana Sosoaca a provocat un nou scandal urias, de data aceasta in Senatul Romaniei. Senatoarea însoțită de soțul ei, a încercat să intre cu forța în sala de ședințe a Comisiei Juridice a Senatului, cu o mască neconformă, unde se discuta adoptarea de sancțiuni la adresa senatoarei.

 

Dupa ce a intrat cu forta in sala, ceilalti senatori juristi au iesit. Șosoacă a spus ca a forțat ușa pentru ca angajații Senatului au vrut să îi strivească piciorul.