„Sorry” – întâlnire teatrală online

Data publicare: Miercuri, 14 Aprilie, 2021 Total: 903 accesari

„Sorry” – întâlnire teatrală online

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri artistice de pe scena arădeană: Claudia Ieremia și Zoltan Lovas, revine (virtual) în fața spectatorilor sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 19.00, pe platforma www.eventim.ro. Ei sunt protagoniștii spectacolului „Sorry”, de Alexandr Galin, în regia lui Ion Ardeal Ieremia. Spectacolul, producție a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad din stagiunea 2012 -2013, este o poveste sinceră despre dragoste, viață și imprevizibilul (re)întâlnirii.

 

„Inna și Iuri, studenți pe vremea comunismului în Rusia, au început o poveste de dragoste în facultate, când totul părea minunat și nimic nu putea  sta în calea lor. Însă visul s-a destrămat atunci când Iuri a ales să plece din țară și să guste libertatea, iar Inna a ramas în urmă. Întâlnirea dintre cei doi are loc după mai bine de 20 de ani, când fiecare are deja propria viață și cu toate acestea sunt la fel de îndrăgostiti ca prima dată. Iuri s-a întors în țară și plin de speranță încearcă să o convingă pe Inna să plece cu el pentru a-și putea trăi viața împreună.” – spun creatorii spectacolului

 

Costumele producției arădene sunt semnate de Indre Colta, în vreme ce decorul – de Doru Păcurar.

 

Biletul costă 20 de lei. Pentru a intra în posesia lui trebuie să accesați platforma www.eventim.ro., să alegeți spectacolul pe care doriți să îl vizionați și numărul de bilete. După finalizarea comenzii, veți primi pe mail, un cod de acces. Biletele pot fi cumpărate cu până la 30 de minute înainte de începerea difuzării spectacolului. După acest moment, vânzarea se oprește, iar spectatorii vor primi pe mail, un link pe care îl pot accesa cu codul înscris pe bilet. Linkul de vizionare este activ vreme de 24 de ore, astfel încât, puteți viziona spectacolul oricând în acest interval.