Vestul sălbatic s-a mutat în vestul României. Bătaie ca în filme la Timișoara

Data publicare: Marti, 13 Aprilie, 2021 Total: 1450 accesari

Vestul sălbatic s-a mutat în vestul României. Bătaie ca în filme la Timișoara

Azi noapte(12 spre 13 aprilie) în intersectia de la Modern din Timișoara in jurul orei 23.30, trei autoturisme au oprit, din care au coborât 10 bărbați care  s-au luat la bataie. Aceștia s-au lovit cu bestialitate cu pumnii și picioarele, până când cineva a sunat la 112 si a dat alarma.

La fața locului au sosit urgent jandarmii si mascatii de la Serviciul de Acțiuni Speciale care au intervenit rapid ca să oprească ”măcelul”.

Zona a fost asigurată, iar agresorii au fost pusi pe burtă și aliniați chiar pe trecerea de pietoni.

Câțiva dintre bătăuși au fost șifonați destul de rău încât a fost nevoie intervenția mai multor ambulante care au preluat răniții pentru ingrijiri. Ceilalti au fost reținuți si dusi la Sectia 1 Politie pentru audieri. Sunt cercetati pentru incăierare si tulburarea linistii publice si se vor face verificari pentru a se vedea daca aveau vreun motiv intemeiat sa se afle in trafic la acea oră, respectiv adeverinte si declaratii, sau dacă au sfidat carantina de noapte.

Cei 10 bătăuși au vârste intre 18 si 35 de ani. Pe langă dosarele penale, politistii i-au si amendat pentru nerespectarea regulilor in pandemie de coronavirus. Astfel ei au fost amendați cu 40.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală cât și pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea.

Sursa:Opinia Timișoarei