Accident cu victime decedate lângă Ineu! Un autoturism a plonjat în Canalul Morilor

Data publicare: Marti, 06 Aprilie, 2021 Total: 4002 accesari

Accident cu victime decedate lângă Ineu! Un autoturism a plonjat în Canalul Morilor

Un accident rutier a avut loc marţi seara în jurul orei 20.30. Un autoturism a ieşit în decor şi a plonjat în Canalul Morilor, la ieşire din localitatea Ineu, între fabrica Delphi şi Mocrea.


La incident Intervine Detașamentul de Pompieri Ineu cu o autospecială de stingere şi modul descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autoscara s 42, iar în sprijin au fost trimise şi descarcerarea grea de la detașamentul ARAD, SMURD  TIM si un echipaj SAJ, în total 15 salvatori.

Maşina este pe plafon, aproape complet acoperită cu apă.

Până în prezent au fost găsite 2 victime, 1 bărbat și o femeie inconștiente. Se acționează pentru extragerea lor din autoturism.


Update 21.35 - Cele 2 victime au fost scoase din autoturism, se efectuează manevre de resuscitare.

 

Se execută căutări în continuare în autoturism și în afara lui pentru a se căuta alte victime.

Update 22.30 – Ambele victime au fost declarate decedate

 

 

 

“În această seară, în jurul orei 20,30, pe DJ 792, la km 36+350m a avut loc un eveniment rutier în urma căruia au decedat 2 persoane.

 

Autoturismul care se deplasa dinspre Arad spre Ineu, condus de un bărbat de 81 de ani, din Ineu, a derapat, părăsind partea carosabilă, a lovit două conducte de gaz, după care s-a răsturnat într-un canal colector.

 

În urma evenimentului rutier și-au pierdut viața conducătorul autoturismului și o femeie de 76 de ani, din Ineu, pasageră în autoturism.

 

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului.” transmite IPJ Arad.