O mulțime de arădeni prinși băuți la volan în acest week-end

Data publicare: Luni, 05 Aprilie, 2021 Total: 1170 accesari

O mulțime de arădeni prinși băuți la volan în acest week-end

Polițiștii Biroului Rutier au depistat, în ziua de 2 aprilie a.c., un arădean de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0.72 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

 

În aceeași zi, a fost depistat, de Polițiștii Secției 9 Rurală Sebiș, un bărbat de 31 de ani, din Vârfurile, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 792/B, fiind sub influența alcoolului.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0.57 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

              

Cu o îmbibație alcoolică de 0.73 mg./l. alcool pur în aerul expirat a mai fost depistat, la data de 3 aprilie a.c, un arădean de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Șiriei.

 

Polițiștii Orașului Ineu au depistat, la data de 3 aprilie a.c., un ineuan de 43 de ani, în timp ce conducea o motocicletă aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, testarea cu aparatul alcooltest indicând o îmbibație alcoolică de 0.71 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

 

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului: pe Calea Romanilor, din municipiu, un arădean de 40 de ani (0,44 mg,/l. alcool pur în aerul expirat); pe D.C. 16, un bărbat de 56 de ani, din Răpsig (0,45 mg,/l. alcool pur în aerul expirat) și pe raza localității Pecica, un pecican de 25 de ani (0,50 mg,/l. alcool pur în aerul expirat).

 

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.