Dornică de iubire, soția era să o ia pe coajă. Soțul i-a tras o păcăleală soră cu moartea de 1 aprilie. Așternuturile au rămas neatinse

Data publicare: Vineri, 02 Aprilie, 2021 Total: 857 accesari

Dornică de iubire, soția era să o ia pe coajă. Soțul i-a tras o păcăleală soră cu moartea de 1 aprilie. Așternuturile au rămas neatinse

O păcăleală urâtă i-a oferit soțul consoartei sale de 1 aprilie. Deși doamna l-a așteptat cu așternuturile curate și parfumate pentru o eventuală noapte năbădăioasă, soțul nu i-a prea înțeles ideea.

 

Parfumat fiind și dânsul, după un pahar în plus consumat alături de prieteni prin cine știe ce coclauri din zonă(birturile fiind închise după câte știm), omului nostru i s-a cășunat pe nevastă și cât pe ce era ca noaptea să fie chiar năbădăioasă, dar în sensul urât.

 

Speriată și nedumerită, frumoasa domniță- așa zice lumea că-i frumoasă- a pus mâna pe telefon și a chemat de urgență Poliția.

 

Polițiștii din Pâncota s-au prezentat prompt la adresa indicată, l-au liniștit pe cocoș și l-au îndepărtat de soție pentru o bună periodă de timp.

 

Pe numele soțului a fost emis ordin de protecție provizoriu, fiind întocmit totodată un dosar penal.

 

Între timp, soțioara plânge și suspină și până la sperata revenire în toate mințile ale bărbatului iubit, poate cuiva din sat i se va face milă și îi va aprecia așternuturile frumos apretate.