Mihai Fifor: "Rebeliunea" mimată a lui Bîlcea spune multe și despre lipsa sa de caracter, dar și despre modul în care liberalii sunt incapabili să gestioneze datele pandemiei.

Data publicare: Luni, 29 Martie, 2021 Total: 629 accesari

Mihai Fifor: "Rebeliunea" mimată a lui Bîlcea spune multe și despre lipsa sa de caracter, dar și despre modul în care liberalii sunt incapabili să gestioneze datele pandemiei.

Sergiu Bîlcea e din nou la capitolul calcule cinice și pragmatice electorale și cu o ipocrizie maximă mimează o formă de empatie față de arădenii constrânși de măsurile aberante restrictive ale propriului Guvern, PNL-USR/Plus-UDMR.

 

„Păi, cu exact un an în urmă, nu era domnul Bilcea în avangarda împărțirii a mii de măști brand-uite frumos PNL, ca o repetiție generală la campania electorală pentru locale. Că doar nu de aradeni îi păsa domnului Bîlcea, ci de candidatura sa ratată la Primărie.

În tot acest timp, mureau oameni la Arad. 74 de suflete nevinovate! Cu ce se ocupa atunci Sergiu Bîlcea cel revoltat astăzi? 

Vă spunem noi...stătea impasibil la dreapta lui Cionca, urmărind cu cinism suferința oamenilor.

Dacă s-a ajuns aici, cu sute de aradeni protestând în strada, este și din cauza faptului că acești indivizi, Cionca, Bîlcea, Bibarț, au adus la ruină sistemul de sănătate arădean pe care l-au jefuit vreme de 20 ani.  Nici acum nu au nicio scuză, sunt la guvernare de un an și jumătate, împreună cu partenerii de coaliție și tot Bîlcea se revoltă?

Nu l-am vazut pe tânărul deputat revoltându-se când mureau oameni la Arad, când presa națională vorbea despre dezastrul din sistemul medical arădean, când medicii erau trimiși în linia întâi fără echipament de protecție.

Nu l-am văzut revoltându-se la minciunile lui Cionca si ale lui Falcă. Nici la minciunile lui Orban sau ale doamnei Anisie.

Unde sunt tabletele dupa un an, domnule Bîlcea? Dar toate donațiile făcute cu drag către spitalul judetean de sute de arădeni? E de mirare că azi arădenii și-au pierdut complet încrederea în voi?

"Rebeliunea" asta mimată a lui Bîlcea spune multe și despre lipsa sa de caracter, dar și despre modul în care liberalii sunt incapabili să gestioneze datele pandemiei.

Spuneam, acum un an, domnule Bilcea..."să nu dea Dumnezeu cel sfant!...", afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.