USR PLUS vrea să închidă tot. Se comportă ca niște copii răsfățați, spun liberalii

Data publicare: Vineri, 26 Martie, 2021 Total: 1260 accesari

USR PLUS vrea să închidă tot. Se comportă ca niște copii răsfățați, spun liberalii

Conform stiripesurse.ro, liberalii înclină spre o variantă soft de luptă cu pandemia: măsuri graduale, fără restricții prea severe și numai atunci când nu există altă variantă.

Argumentele PNL sunt că populația nu mai este dispusă să accepte înăsprirea măsurilor și că economia trebuie lăsată să respire.

PNL-iștii mai susțin că au trecut printr-un an de pandemie și au toate datele necesare să ia cele mai bune măsuri, bazate pe experiență, spre deosebire de USR PLUS care a criticat de pe margine.

Surse din PNL au mai explicat pentru știripesurse.ro că au de-a face cu o poziție inflexibilă a partenerilor de la USR PLUS: ”Ei nu știu altceva decât să închidem. Nu ești de acord cu ei, se ridică și pleacă. Se comportă ca niște copii răsfățați”.

Pe de altă parte, USR PLUS consideră că dacă nu se controlează din timp pandemia, și se iau decizii mai târziu așa cum ar vrea PNL, atunci pot apărea probleme economice și mai mari, motiv pentru care ar trebui avute în vedere măsuri mai stricte.

Suspiciunile ridicate de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, cu privire la calcularea incidenței COVID-19 de fosta guvernare liberală reprezintă efectul acestei lupte surde din Guvern.


Sursa: stiripesurse.ro