Cântăreaţa Cornelia Catanga răpusă de Covid! Nu credea în virus şi s-a tratat cu şi s-a luat ivermectină

Data publicare: Vineri, 26 Martie, 2021 Total: 1439 accesari

Cântăreaţa Cornelia Catanga răpusă de Covid! Nu credea în virus şi s-a tratat cu şi s-a luat ivermectină

Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, la Spitalul Universitar din București!

Potrivit primelor informații, artista ajunsese la Spitalul Universitar din București internată cu Covid. Anunțul a fost făcut de Mara Bănică pe Facebook.

 

“Din pacate, Cornelia Catanga s a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte!”, a scris Mara Banica pe contul de Facebook.

 

„M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău,că  nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut t testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a declarat pentru Antena 3 Mara Bănică.

Jurnalista a mai afirmat că soţul Corneliei Catanga nu credea în COVID. „Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa...Este cumplit ce s-a întâmplat”, a mai spus jurnalista pentru Antena 3.

 

Cornelia Catanga s-a nascut pe data de 9 martie 1958, in Zeletin, Cătina, Judeţul Buzău, si a fost o interpretă de muzică lăutărească.

In 1964, Cornelia incepe sa cante la acordeon, iar in 1966 canta pentru prima data pe scena, la balul comunei Valea Plopului (jud. Prahova).

Din 1967, solista intretine atmosfera evenimentelor speciale la care este invitata, precum nunti, botezuri si petreceri.

In 1979, Catanga canta pentru scurt timp alaturi de Romica Puceanu, iar in 1985 are primul spectacol la Sala Polivalenta (spectacol de comedie cu momente muzicale, alaturi de Stela Popescu si Alexandru Arsinel).

Din 1986, incep turneele in strainatate (in special Israel, dar si Berlin) iar primul LP il lanseaza in 1989, acompaniata de orchestra lui Ion Onoriu.

Dupa 1995, inregistreaza colaborari cu Sfinx Experience, Nicu Constantin si Loredana Groza, dar continuand colaborarile si cu Nicolae Nitescu, Florica Rosioru precum şi cu alţi artişti.