Protestul anti-mască şi anti-restricţii din P-ţa. Avram Iancu, un mare FÂS

Data publicare: Duminica, 21 Martie, 2021 Total: 3804 accesari

Protestul anti-mască şi anti-restricţii din P-ţa. Avram Iancu, un mare FÂS

20 martie 2021, zi de protest la nivel national şi chiar mondial anti-mască şi anti-restrciţii a fost marcat şi în Arad. Fără supărare, dar a fost un mare fâs, dar măcar a fost autorizat, şi asta au constatat şi organizatorii nu doar noi.


Anunţat cu surle şi trâmbiţe, marele protesc anti-botniţă cum le place să-i spună “revoluţionarii de rit nou” noul tip de protestatar şi revolutionari apărut la 31 de ani de la evenimentele din decembrie 1989, nu a avut prea multi adepţi, protestul nu a strâns nici în alte oraşe din ţară multă lume, semn că nu mulţi cred în povestea  asta  “anti” de tip şoşochist, deşi pe reţelele de socializare par mulţi şi eşti bălăcărit ca la un concurs de jigniri şi înjurături dacă spui ceva care nu e pe placul lor.


Revenind la “marele” protest din  P-ţa Avram Iancu, organizat de Angel Popescu, un militant de extremă dreapta prezent la toate evenimentele comunităţii maghiare din Arad, cu mesaje naţionaliste (provocatoare le-ar numi unii),   s-au stâns conform chiar organizatorului, 50 de oameni cu tot cu jandarmii prezenţi acolo, asta o spune chiar şi la portavocea de la care le explica tot felul de poveşti despre patriotism şi alte chestiuni care n-aveau nicio legătură cu esenţa protestului, însă asta vă las să urmăriţi înregistrarea. La aşa puţini oameni, unii chiar protestând împotriva măştii cu masca pe faţă, nici “jăndarii” n-au avut pe cine sanţiona că erau sub 100 de oameni acolo.

Protest P-ţa Avram Iacu - Arad




Nici la Timişoara, aflată în carantină, nu s-au strâns prea mulţi, undeva la maxim 200 după pozele apărute pe reţeaua de socializare, este o estimare a mea, iar la Bucureşti conform estimărilor celor de acolo, undeva la 1000 de oameni prezenţi la “marele protest”.

Protest Timişoara



Acum sigur, ma astept să primesc ocara care mi se cuvine pentru “negugetarea” de duminică de a zugrăvi de fapt……nuda realitate.




Protest Bucureşti