Angajații Horeca au depus ”armele” în fața Prefecturii Timiș

Data publicare: Sambata, 20 Martie, 2021 Total: 985 accesari

Angajații Horeca au depus ”armele” în fața Prefecturii Timiș

Timișoara a depășit pragul de 8 infectări cu coronavirus la mia de locuitori, în cea de-a 11-a zi de la instituirea carantinei zonale. Mai exact, rata incidenţei la ultima raportare a ajuns la 8,23 infectări la mia de locuitori.

 

Disperați, angajații HORECA ai mai multor restaurante, baruri sau cafenele din Timișoara au recurs vineri dimineață, 19 martie, la o formă inedita de protest. Ei au așezat pe treptele Prefecturii Timiș obiecte pe care le folosesc în activitatea zilnică. Astfel în doar câteva minute, treptele Prefecturii s-au umplut cu cesti, solnițe, furculițe, cuțite, tigăi etc.

 

Pașnicii protestatari au declarat că datorită instaurării carantinei, care pare a nu avea niciun efect, aceștia sunt în pragul falimentului, și prin acest protest ei practic și-au depus armele.

 

Surse din cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență citate de editiadetimis.ro au declarat pentru publicaţia de pe Bega că astăzi, 20 martie, se va luat decizia oficială de prelungire a carantinării cu 7 zile a municipiului Timișoara.







Sursa: opiniatimisoarei.ro