Cum NU se mișcă lucrurile pe șantierul drumului județean Arad-Horia-Şiria-Pâncota

Data publicare: Vineri, 19 Martie, 2021 Total: 1068 accesari

Cum NU se mișcă lucrurile pe șantierul drumului județean Arad-Horia-Şiria-Pâncota

Lucrurile nu merg prea bine pe șantierul drumului județean Arad-Horia-Şiria-Pâncota, şi asta nu o spunem noi, o vede oricine care se încumetă să meargă pe acest drum.


Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, se pare că începe să-şi piardă răbdarea cu firma Sylc Con Trans  şi nemulţumirile devin şi mai mari pe cum trec zilele, având în vedere că nu se mişcă mai nimic pe şantierul drumului celui mai important din judeţ, Arad-Horia-Şiria-Pâncota. După lunga aşteptare a procedurilor de proiectare, licitaţie, contestările de la licitaţie şi termene de judecată, la finalul anului trecut am primit vestea că în sfârşit avem constructor pentru acest drum, şi că, în sfârşit telenovela care s-a creat în jurul acestui drum va lua sfârşit. Din păcate, se pare că ea continuă, iar Iustin Cionca începe să-şi piardă răbdarea cu acest constructor, care a cam dat-o de gard de la începutul lucrării, însă acum, odată cu venirea primăverii şi posibilitatea de a remedia ce nu le-a ieşit, în loc să vedem utilajele lucrând la „foc continuu”,  pe şantierul drumului judeţean activitatea este aproape inexistentă.

 

În continuare sunt foarte nemulțumit de felul cum se mișcă, sau mai bine zis NU se mișcă lucrurile pe șantierul drumului județean Arad-Horia-Şiria-Pâncota. Astăzi am trimis un control pe șantier, care a constatat că nu există activitate a constructorului pe lucrare, cu excepția zonei de la intrarea în Pâncota, unde se demolează straturile rutiere (balast şi piatră sparte) nou realizate la începutul acestui an! De aceea, am convocat constructorul, proiectantul și dirigintele de șantier, luni, la ora 10, la Consiliul Judeţean!” a declarat Iustin Cionca, pre;edintele C.J. Arad.