Încă un meci pe teren propriu fără niciun punct câştigat. UTA – CFR: 0-1

Data publicare: Duminica, 07 Martie, 2021 Total: 2122 accesari

Încă un meci pe teren propriu fără niciun punct câştigat. UTA – CFR: 0-1

UTA – CFR Cluj 0-1. CFR s-a impus la Arad și a depășit-o în clasament pe FCSB. 

 

Echipele de start:

 

UTA: Balauru – Peteleu, Erico, Fl. Ilie, Shliakov – Antal, Isac, Vorobjovas(Albu 79), Buhăcianu(Rusu 72) – Roger, Ad. Petre(Hora 46); Rezerve: Iacob, Melinte, Tomozei, N. Roşu, Albu, Rusu, Bustea, Hora

 

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Vinicius, Ben Youssef, Camora – Deac, Bordeianu, Gîdea(Păun 9) – Chipciu(Hoban 78), Debeljuh(Rondon 78), Costache(Itu 77); Rezerve: Sandomierski, Susic, Latovlevici, D. Ciobotariu, Hoban, L. Aurelio, Itu, Păun, Rondon

 

Prima repriză a fost săracă în ocazii, iar cele două echipe au amenințat în puține momente poarta adversă, iar rima jumătate de oră s-a scurs fără ocazii clare de gol și nici cea a lui Păun, din minutul 38, nu a fost foarte mare.

Ceferistul a încercat să-l surprindă pe Balauru cu un lob de la marginea careului, dar portarul UTA-ei s-a redresat la timp și a respins. În schimb, gazdele și-au trecut în cont una dintre ratările campionatului. Buhăcianu a păstruns din stânga, i-a pasat lui Roger în careu, acesta a pasat șutat la colțul lung, de unde Adi Petre a reluat incredibil pe lângă colțul lunf cu toată poarta în față. Ultimul cuvânt al reprizei l-a avut echipa din Dealul Gruia, dar Erico a apătut providențial în fața lui Debeljuh, care reluase puternic din 9 metri.

 

La vestiare s-a intrat fără niciun gol, iar unicul gol a fost înscris dintr-o fază fixă în minutul 68, când Deac a centrat din corner, iar Vinicius, pierdut din marcaj de Erico, a trimis cu capul în plasă din 6 metri. Două minute mai târziu, Debeljuh putea închide conturile, dar a reluat slab exact pe direcția lui Balauru din careul mic. Pe o contră în superioritate numereică, Peteleu a ajuns până în careul advers, dar a greșit ultima pasă.



 

În ultimele 5 minute, clujenii puteau să-și majoreze avantajul, dar Deac și mai ales Itu au reluat lamentabil alături din poziții ideale. 

 

Edi Iordănescu n-a prins pe bancă finalul partidei, protestând vehement la jumătatea reprizei secunde (66) pentru un corner care i s-ar fi cuvenit echipei sale.

 

Scor final 0-1, scor la care clujenii trec pe primul loc până la meciul de duminică al celor de la FCSB cu Gaz Metan,  iar, „Bătrâna Doamnă” mai păstrează mici șanse de play-off.


Foto: Viorel Muscă