Viceprimarul prozator, Ioan Plaveți, mesaj sensibil pentru contribuabili!

Data publicare: Miercuri, 24 Februarie, 2021 Total: 2040 accesari

Viceprimarul prozator, Ioan Plaveți, mesaj sensibil pentru contribuabili!

”Ce am făcut azi pentru a contribui în viața cuiva? Ce am făcut azi pentru a veni alături de cineva și să-i adaug valoare?”, scrie Plaveți, actualul viceprimar al comunei Vladimirescu.

”Atunci când vei intra într-o cameră în calitate de contribuabil, toată lumea te iubește, pentru că ești pe cale să le adaugi valoare, să le dai ceva...Contribuirea e înrădăcinată în altruism”, conchide edilul!

Ioan Plaveți, fost secretar general al PNL Arad, jurist de profesie, locuitor al satului Horia, atașat  de oamenii din sat și comună a decis să revină la matcă și, recent a fost ales viceprimar al comunei Vladimirescu.

Pe lângă calitățile de bun organizator și cunoscător al legislației, Plaveți impresionează, pe timp ce trece, prin talentul său de prozator. Mesajele sale de pe rețelele de socializare stârnesc din ce în ce mai mult interesul și simpatia concetățenilor.

În perioadă cunoscută ca a zilelor iubirii, Plaveți a ieșit cu o postare de suflet, așa cum ați citit în rândurile de mai sus. ”Îmi place să trăiesc frumos, în armonie, cu empatie în dragoste și prietenie, iar pentru asta aleg să fiu CONTRIBUABIL, nu BENEFICIAR”!, încheie vicele prozator.

Nu știm încă dacă frumosul mesaj se referă la contribuabilii în iubire sau la cei ce plătesc taxe, dar sperăm ca în curând sensibilul viceprimar să ne deslușlească tainele scrieriilor sale.

 

Bruno B