Tiger Woods, internat cu fracturi la ambele picioare după un accident grav de mașină

Data publicare: Miercuri, 24 Februarie, 2021 Total: 1505 accesari

Tiger Woods, internat cu fracturi la ambele picioare după un accident grav de mașină

Eldrick "Tiger" Woods, 45 de ani, cel mai bun jucător de golf din toate timpurile, trece prin momente dificile după accidentul grav de maşină suferit marţi.

Woods se afla în California pentru o filmare de două zile cu Golf Digest/GOLFTV după ce a fost gazda competiției PGA Tour Genesis din timpul weekend-ului.

Potrivit unei surse din poliție citată de Los Angeles Times, jucătorul de golf călătorea cu viteză mare și a pierdut controlul SUV-ului său. Mașina s-a rostogolit de mai multe ori după ce a părăsit șoseaua.

Americanul în vârstă de 45 de ani a găzduit turneul anual de golf Genesis Invitational la Riviera Country Club în weekend, dar nu a participat din cauza problemelor la spate, pentru care se operase recent.

 

Accidentul s-a dovedit unul grav, iar airbag-urile maşinii i-au salvat viaţa. Dar sportivul are fracturi la ambele picioare, plus una dintre glezne rupte.

 

Agentul lui Woods, Mark Steinberg a spus: “Acesta se află momentan în blocul operator și vă mulțumim pentru dreptul la viața privată și sprijin”.