PSD va avea subprefect la Arad….Via USR Arad, că aşa e cu ăştia noi în politică

Data publicare: Marti, 23 Februarie, 2021 Total: 2431 accesari

PSD va avea subprefect la Arad….Via USR Arad, că aşa e cu ăştia noi în politică

USR Arad şi-a prezentat în cursul zilei de marţi, prin toate formele de comunicare, cu surle şi trâmbiţe, propunerea pentru postul de subprefect al judeţului Arad, Vasile Valer Cătană, ce băiat bun! Implicat în privat, implicat la nivel local și național în activitatea de dezvoltare a filialelor locale, i-au făcut o prezentare de te şi întrebi unde l-au dosit până acum?!


Cu experienţă de 27 de ani în privat,  implicat în consultanță financiară (7 ani), Horeca (4 ani) și în domeniul transportului rutier de mărfuri paletizate (5 ani) ne-a explicat USR-ul local, dar din expunere nu ne povestesc decât de 16? O fi….. mă, dar au uitat să ne spună cel mai important lucru, că este la cel de-al doilea partid, şi în timp ce ei urlau în campanie: “O Românie fără USL” ei tocmai puneau pe lista de consilieri judeţeni, pe loc eligibil, taman pe domnul Cătană, care ce să vezi? fuse în PSD Arad vicepreşedinte şi tocmai pe vremea USL-ului.



Na, ia-o pă asta, un fost vicepreşedinte PSD Arad, este cea mai bună alegere a USR Arad pentru funcţia de Subprefect, că aşa e cu ăştia noi în politică…..


De remarcat este că uitându-ne pe profilul de Facebook al domnului Cătană, nici urmă nu mai există de PSD, şi-a făcut curat, e om nou, bravos, prevăzător, dar Aradul e totuşi un oraş mic….. ne ştim toţi între noi, şi “Goagăl” are şi arhive.


În 2013 la Conferinţa Organizaţiei Municipale a PSD Arad:

 

“În cadrul Biroului municipal, Corina Cuedan a fost aleasă în funcţia de secretar executiv, noii vicepreşedinţi sunt: Ilie Cheşa, Cristian Hotea, Silviu Rus, Gheorghe Vidu, Vasile Cătană, Marin Lupaş, Iulian Duţă şi Mihai Borzan iar trezorier a fost votată Daciana Drai. Fac parte de drept din Biroul Municipal, în calitate de vicepreşedinţi Cecilia Irimie (preşedinte OFSD), Flavius Vărşendan (preşedinte TSD), Cristian Voia (preşedinte OPSD).”