Șocant: o elevă de 11 ani din Arad a spus în timpul unei ore online că ar dori să omoare o fată

Data publicare: Vineri, 19 Februarie, 2021 Total: 1985 accesari

Șocant: o elevă de  11 ani din Arad a spus în timpul unei ore online că ar dori să omoare o fată

Dacă n-aș fi fost în mod cu totul întâmplător martor la ceea ce am scris în titlu, poate n-aș fi crezut nici eu că se întâmplă asemenea lucruri.

Fiind în vizită la niște prieteni din Podgoria, am asistat fără voie, la o oră online a nepoatei lor, care se desfășura în încăperea alăturată, ușa fiind întredeschisă. În pauze de conversații cu vecinii mei, am auzit însă, lucruri care m-au îngrozit.

Tema dată de profesoară (nu știu la ce materie), era despre cum trec copiii de stresul provocat de situația pandemică actuală, de statul acasă, de școala online etc.

Răspunsul unei fetițe m-a șocat de-a dreptul. Eleva a afirmat că ea își dorește să ucidă. Profesoara a crezut că nu aude bine și a întrebat-o,”ce ai spus?”, copila răspunzând din nou că ar dori să omoare o fată, moment în care dascălul a trecut la discuții cu alt elev.

La pauză, crezând că nu am auzit bine, am rugat-o pe fetița prietenilor mei să-mi confirme că nu am halucinații! Fata, șocată mi-a zis da atât mie, cât și bunicilor ei la care eram în vizită, spunându-mi că are o colegă cam ciudată.

Menționez că acest dialog s-a purtat în timpul unei ore online, de către elevi de clasa a 5-a de la un  prestigios liceu din Arad, aflat în zona Catedrelai ortodoxe de la Podgoria.

Mă întreb ce măsuri a luat dascălul după oră, dacă a sesizat pe cineva, părinți, conducerea școlii sau vreun psiholog!?