Două accidente vineri dimineaţa în municipiu în care au fost implicate tramvaie şi autoturisme, unul cu victima încarcerată

Data publicare: Vineri, 19 Februarie, 2021 Total: 1197 accesari

Două accidente vineri dimineaţa în municipiu în care au fost implicate tramvaie şi autoturisme, unul cu victima încarcerată

Două accidente în care au fost implicate autoturisme acroşate de tramvaie au avut loc vineri dimineaţa în municipiul Arad.

 

Primul accident a avut loc în jurul orei 6.20, între un tramvai şi un autoturism, în cartierul Grădişte, în incident au fost implicate un tramvai şi un autoturism Dacia Logan, la intersecţia străzilor petru Rareş şi Pelican.

Strada Pelican fiind o stradă cu secundară, cei care ajung la intersecţia cu Petru Rareş au obligaţia de a ceda prioritate atât tramvaielor cât şi autoturismelor care circulă pe strada Petru Rares.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, decât cu pagube materiale.



 

Al doilea accident a avut loc în jurul orei 7.00, în zona Podgoria, în incidentul rutier fiind implicate un tramvai Imperio şi un autoturism marca Volkswagen Golf.


Tramvaiul Imperio circula pe direcţia Primărie-Gară, iar autoturismul Volkswagen Golf pe direcţia Micălaca-Lacului. La intersecţia dintre şosea şi calea de rulare a tramvaiului, acesta din urma a intrat în plin în autoturism. Impactul fiind destul de violent, conducătorul auto a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare.

Fiind o intersecţie semaforizată, incidentul rutier nu era posibil dacă conducătorii celor două vehicule respectau culoarea semaforului, însă, unul dintre aceştia cu siguranţă nu a făcut acest lucru.


Din informaţiile noastre pe surse, se pare că autoturismul a intrat în intersecţie pe culoarea roşie, însă Poliţia urmează să facă cercetări şi să stabilească dinamica incidentului rutier.