Mihai Fifor - Dialogul cu Bibarț de la radio, un mod "transparent și eficient" de a poza în ce nu ești

Data publicare: Joi, 18 Februarie, 2021 Total: 1091 accesari

Mihai Fifor - Dialogul cu Bibarț de la radio, un mod "transparent și eficient" de a poza în ce nu ești

În cadrul unei emisiuni la un radio local, mai exact marți, unde este invitat primarul Aradului Călin Bibarț în fiecare zi de marți, a sunat și actualul președinte PSD Arad, deputatul Mihai Fifor. Blând ca un mielușel, brusc interesat de o colaborare spre binele arădenilor, cu o propunere aruncată la radio de a organiza primarul o întâlnire cu parlamentarii de Arad pe tema bugetului….. pe bune ?


Trebuie să ai tupeu maxim să faci asta după ce timp de 6 ani cât ai fost senator de Arad, te-a durut la “bașcheți” și de bugetul Aradului și de proiectele orașului și județului, iar acum, că nu mai ești nici ministru, nici la putere, ai și scos cel mai prost scor electoral din ultimii 20 de ani al PSD local, acum brusc te-a lovit grija pentru proiectele Aradului și banii pentru municipiu, în condițiile în care cât timp ai fost ministru, n-ai făcut nmiciun demers pentru a susține normalitatea, ca orașul și județul să primească cota normală de bani din cotele defalcate de TVA care reveneau firesc orașului și județului, ele fiind 0 pentru Arad, acum brusc, de când ești în opoziție, te-a apucat grija pentru Arad.

Ce bună e și opoziția asta, acum a descoperit și Mihai Fifor, purtătorul de umbrelă a Vioricăi Dăncilă, cum e cu “ forma de normalitate în ceea ce privește fluxul de comunicare instituțional”, cât a fost ministru, forma de normalitate era alta….. în plus, dacă chiar gândești așa, o faci direct cu primarul la telefon, nu suni la radio ca de fapt să faci un exercițiu de imagine publică, lucru pe care i l-a semnalat și Călin Bibarț în direct, “că doar aveți numărul meu de telefon” i-a replicat primarul.

După ce ai fost în guvern, și la putere timp de 8 ani, n-ai fost capabil în 8 să finalizezi 2 pasaje de pe centura orașului, să finalizezi în 10 ani Palatul Copiilor de la Pădurice, n-ai făcut niciun demers pentru ca Aradul să primescă cota normală din cotele defalcate de TVA, atunci nu exista Aradul, după ce prefectul tău a dorit chiar să preia clădirea primăriei, acum te-a “lovit” dintr-o dată fiind în opiziție, hop … “normalitatea în ceea ce privește fluxul de comunicare instituțional”.