Atenție!!! CADEEEE tencuiala!Cad Ornamentele! acum de pe CENAD... ghinionul e că mai nou cade pe mașinile parcate!

Data publicare: Luni, 15 Februarie, 2021 Total: 1079 accesari

Atenție!!! CADEEEE tencuiala!Cad Ornamentele! acum de pe CENAD... ghinionul e că mai nou cade pe mașinile parcate!

Atenție, cade tencuiala! ne-am obișnuit deja cu plăcuțele avertizoare cu acest mesaj de pe clădirile din centrul Aradului, ce e drept, în ultimul an, s-au mai renovat câteva fațade datorită supraimpozitării, însă ritmul nu e cel pe care ni l-am dorii cu toții.

 

Astăzi, luni, 15 februarie, s-a întâmplat inevitabilul, și norocul a făcut că există tunelul de lemn care protejează trotuarul altfel era posibil să avem un accident care putea fi tragic, adică, să cadă bucăți de tencuială de pe palatul Cenad pe vreun trecător, și nici nu vrem să ne gândim ce se putea întâmpla.

 

Așa că, tunelul din lemn și-a făcut treba, și-a îndeplinit menirea, însă tencuiala desprinsă s-a încăpătânat să nu rămână pe acoperișul tunelului și și-a continuat căderea, exact pe o mașină parcată de pe strada Romus Veliciu, lăsându-i urme pe vopseaua destul de frumoasă și intactă, îndoindu-i și tăblăria.

 

Administratorul clădirii Cenad, din informațiile noastre, a început demersurile de reabilitare a clădirii, care se află într-o strade destul de avansată de degradare, momentan aflându-se la partea de “hârtogăraie” și aprobări, deci până când se vor începe lucrările, sperăm să nu se pemanentizeze această stare de fapt....cade tencuiala.