Apelul ISU Arad după intervenţia dificilă cauzată de maşinile parcate care blocau accesul de la incendiul din Vlaicu

Data publicare: Duminica, 14 Februarie, 2021 Total: 1338 accesari

Apelul ISU Arad după intervenţia dificilă cauzată de maşinile parcate care blocau accesul de la incendiul din Vlaicu

În cursul zilei de sâmbătă, pompierii arădeni au fost solicitaţi la un incendiu în spatele restaurantului Kebab House din zona Fortuna. În momentul sosirii echipajelor de intervenţie, acestea au constatat că din cauza maşinilor parcate pe ambele părţi a căii de acces, autoutilitara de stingere nu mai putut ajunge la locul unde se manifesta incendiul.


Citeşte şi: Incendiu în zona Fortuna, ard deşeurile din spatele unui restaurant

Isu Arad face un apel către şoferii arădeni, să aibe responsabilitatea de a ţine cont în momentul în care-şi parchează autoturismele, că există şi situaţii de urgenţă care necesită un anumit spaţiu pentru accesul maşinilor de intervenţie.

 

Știați că...?

Lățimea unei autospeciale de pompieri este de 2,5 metri?

Știm si noi că locurile de parcare în unele zone sunt o problemă dar vă rugăm să vă gândiți si la situațiile de urgență care apar zilnic.

În această după masă Detașamentul de Pompieri Arad a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu în cartierul Aurel Vlaicu din municipiul Arad.

Accesul autospecialelor a fost imposibil.

Pentru a putea interveni fără a produce daune autoturismelor parcate a fost necesară realizarea unei linii de furtun de mai câteva zeci de metri.

Din fericire incendiul a fost stins foarte repede fără a produce pagube însemnate și fără a se extinde.

Vă rugăm, ajutați-ne ca să putem interveni!” transmite ISU Arad.