Accident mortal între Arad și Vladimirescu!

Data publicare: Sambata, 13 Februarie, 2021 Total: 2860 accesari

Accident mortal între Arad și Vladimirescu!

Un accident grav a aavut loc la trecerea cu nivel cu calea ferată dintre Arad și Vladimirescu. Două autoturisme au intrat în coliziune, unul dintre acestea răsturnându-se!


O femeie din autoturismul răsturnat a decedat, deși a fost resuscitată de medicii de pe echipajul SMURD sosit urgent la fața locului, alte două persoane fiind transportate la UPU Arad, acestea fiind în stare stabilă.


Deocamdată nu se știu cauzele exacte ale producerii accidentului!

Update: “Astăzi, în jurul orei 15,35, a avut loc un accident mortal pe DN 7, în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

 

Impactul a avut loc între un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din Mișca, care se deplasa dinspre Vladimirescu spre Arad și un autoturism condus de o femeie de 43 de ani, din Șagu, care se deplasa din sens opus.

 

În urma evenimetului rutier și-a pierdut viața conducătoarea auto.

 

Au mai fost răniți ușor conducătorul auto și un pasager din celălalt autoturism.

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o îmbibație alcoolică de 0,49 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

 

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate alcoolemiei.

 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii lor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.” transmite IPJ. Arad,

 

 

 

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.