Alertă maximă: se înmulțesc bunicuțele contrabandiste!

Data publicare: Vineri, 12 Februarie, 2021 Total: 1162 accesari

Alertă maximă: se înmulțesc bunicuțele contrabandiste!

Deunăzi vă informam că o bunicuță de 60 de ani a fost depistată în cartierul Vlaicu, în timp ce comercializa țigări netimbrate, asupra ei găsindu-se nu mai puțin de 70 de cartușe.

Dar povestea merge mai departe...doar după câteva zile polițiștii din Vlaicu au mai făcut o victimă în rândul bunicuțelor neastâmpărate.

De această dată, pensionara noastră(65 de ani) a venit tocmai din Pecica în scopul de a-și valorifica marfa dubioasă adică, aceleași țigarete netimbrate. Doar că băbuța noastră pecicană n-a scăpat așa ușor căci, vigilenții polițiști arădeni au constatat că este cercetată pentru alte, țineți-vă bine, 15(cincisprezece) fapte de contrabandă cu țigarete, astfel că a fost reținută pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă.

Între timp, un tânăr arădean, de 26 de ani,  interzis fiind în Vlaicu de concurența bunicuțelor contrabandiste și-a încercat norocul cu aceeași marfă în Piața Catedralei. Dar ghinion, polițiștii noștri, împărțiți în echipe operative l-au înșfăcat și pe acesta. Au găsit asupra lui 24 de pachete de țigări, pe care le-au confiscat și, ca urmare, i-au întocmit și un dosar penal pentru contrabandă!

Ciudat este că deși în week-endul trecut, oamenii legii au destructurat o rețea de contrabandă de țigări pe axa Arad-Pecica-Felnac, comercializarea acestora continuă nestingherită!

 

Bruno B



(Foto) imagine cu rol ilustrativ