Sergiu Bîlcea:Fifor să-și vadă de corupții de la sediul PSD!

Data publicare: Vineri, 12 Februarie, 2021 Total: 1080 accesari

Sergiu Bîlcea:Fifor să-și vadă de corupții de la sediul PSD!

Deputatul Sergiu Bîlcea consideră ridicolă campania politizată a deputatului PSD Mihai Fifor, sub pretextul situației de la Spitalul Județean.

„Dacă la o instituție sunt nereguli sau fapte de corupție, sunt organe abilitate care trebuie să facă lumină. Și nu le va împiedica nimeni să cerceteze eventualele fapte de corupție, pentru că nu mai este PSD la guvernare, să atace justiția și să comită abuzuri. Constat cu regret că domnul Fifor vrea să îi fure scena doamnei Șoșoacă și se complace într-un spectacol de prost gust.


Arădenii i-au transmis acestui personaj oportunist un mesaj destul de clar toamna aceasta, o sancțiune usturătoare care ar fi trebuit să îl pună pe gânduri. Salvat de lista PSD, fugit de la Senat la Cameră, politicianul pesedist vrea să se urce din nou pe valul populismului. Dar în ce măsură poate să vorbească domnul Fifor despre corupție, când a fost secondantul umil al condamnatului Liviu Dragnea în timpul atacurilor împotriva justiției? Cum poate să acuze incompetența când a fost docilul susținător al doamnei Dăncilă, cel mai incompetent premier din istorie? Ce credibilitate are el, care a fost «ministrul zero» pentru Arad din toate punctele de vedere?


Îi sugerez domnului Fifor să-și vadă de corupții din sediul PSD, protejații săi, vizitați recent de procurorii anti-corupție. Faptele de corupție de la PSD Arad sunt obiectul unui proces penal și nu l-am auzit pe Fifor să își exprime o opinie tranșantă, să se delimiteze de faptele penale pentru care procurorii au prezentat suficiente probe până acum, poate cu excepția celor cărora a vrut să le ia locul. Orice suspiciune legată de fapte de corupție sau greșeli trebuie investigate, dar eu vreau să le mulțumesc cadrelor medicale din Arad pentru efortul eroic depus în ultimul an în lupta cu pandemia.


În acest an, domnul Fifor nu a avut niciun cuvânt de recunoștință la adresa acestor oameni, doar mesaje otrăvite. Este posibil să se fi făcut greșeli, ele nu anulează acest efort meritoriu pe care domnul Fifor, ascuns perfid în timpul pandemiei încearcă să îl submineze din când în când pe rețelele de socializare sau în intervenții televizate”
, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.