Un șofer îndrăgostit a dărâmat o boxă a unei spălătorii auto!

Data publicare: Joi, 11 Februarie, 2021 Total: 1252 accesari

Un șofer îndrăgostit a dărâmat o boxă a unei spălătorii auto!

Pe la jumătatea lui decembrie a anului trecut, un tânăr șofer din Zădăreni, aflat cu gândul la iubirea vieții lui, a dat-o rău în bară. Neatent, comunicând  neîncetat la telefon cu fătuca visurilor sale, omul nostru a făcut-o de oaie! S-a frezat, bărbierit, parfumat dar, cum efectul ”ucigător” din cartea lui de vizită  o reprezenta ”mânzul” pe care-l conducea, ce și-a zis el, hai să-i dăm un refresh.

Încântat de gândul lui, Făt-Frumos din Zădăreni a ginit o modernă spălătorie și, pac s-a îndreptat vijelios către ea. Dar, vai, prea mărețul a uitat de gabaritul pe care-l strunea și a făcut harcea-parcea ce-a întâlnit în cale. Furios, și cu ”murgul” nespălat, conștient fiind de grozăvia ce-a comis-o,năzdrăvanul a șters-o mai rapid ca Hamilton.

Urma i s-a dus și, după ce a petrecut sărbători minunate alăuri de iubita-i prințesă, a repornit pe drumurile țării. Dar cum Ăl cu coarne nu doarme niciodată, omul nostru n-a scăpat. Polițiștii de la investigații criminale nu s-au lăsat bătuți și muncind asiduu și continuu, noapte și zi, au depistat urma distrugătorului de spălătorii. Așa că al nost, pe lângă că s-a ales cu dosar penal, a mai fost nevoit să decarteze 4.300 lei pentru distrugerile produse.

Ca urmare,  banii s-au dus pe apa sâmbetei, îndrăgostitul nostru căutând acu soluții cum să-și împace ”Cosânzeana” de Valentine,s Day!

Bruno B.



(Foto) imagine cu rol ilustrativ