Demersuri pentru Cetatea Aradului și modernizarea căii ferate Arad Timișoara

Data publicare: Joi, 11 Februarie, 2021 Total: 1266 accesari

Demersuri pentru Cetatea Aradului și modernizarea căii ferate Arad Timișoara

Sergiu Bîlcea, a anunțat demersuri pentru investiții importante la Arad. Deputatul PNL a anunțat pe o rețea de socializare că a adresat două întrebări ministrului apărării și ministrului transporturilor, pentru Cetatea Aradului respectiv investiția în modernizarea căii ferate Arad – Timișoara.

„M-am întors de la București, unde am pus în mișcare demersurile pentru câteva dintre proiectele pe care le consider esențiale pentru Arad. I-am reamintit ministrului apărării, Nicolae Ciucă, dorința comunității noastre de a pune în valoare Cetatea Aradului, așa cum se procedează peste tot în Europa cu astfel de obiective. I-am adresat domnului ministru o întrebare legată de pașii următori pentru a pregăti investițiile prin care putem valorifica Cetatea.

De asemenea, i-am adresat o întrebare ministrului transporturilor, Cătălin Drulă, pentru a vedea care este stadiul modernizării căii ferate Arad – Timișoara. Este o investiție pe care o voi monitoriza cu atenție, esențială pentru dezvoltarea Aradului. Pe lângă creșterea vitezei de deplasare a trenurilor și mobilitate crescută pentru oameni și pentru trenurile de marfă, presupune un nou pod peste Mureș și scoaterea unei mari părți a traficului feroviar din Micălaca.

#curajul_schimbării înseamnă să pornim proiectele mari, cu fonduri europene, care ne permit să #construimîmpreună un viitor mai bun”  a declarat deputatul Bîlcea.