Caz şocant! Un tată îşi bate cu bestialitate cu o bucată de lemn copilul de doar 7 ani

Data publicare: Miercuri, 10 Februarie, 2021 Total: 1346 accesari

Caz şocant! Un tată îşi bate cu bestialitate cu o bucată de lemn copilul de doar 7 ani

Imagini șocante au apărut în spațiul public, în care se vede cum un bărbat din Suceava își bate cu cruzime fiul de șapte ani. Incidentul s-a petrecut în luna ianuarie, în comuna suceveană Frumosu, însă abia de curând imaginile au apărut în spaţiul public.

 

În imagini se vede cum tatăl îl trântește pe băiat de pământ, apoi îl lovește cu putere de în repetate rânduri cu o bucată de lemn, impasibil la țipetele disperate ale copilului.

În fundal în înregistrare, se vede cum mama băiatului asistă impasibilă la scenele de violenţă care se derulează în faţa ei, probabil, ceva frecvent în familie.




Când imaginile au început să circulele pe reţelele de socializare, luni 8 februarie, polițiștii de la Frumosu și Câmpulung Moldovenesc au descins la locuința familiei, însoțiți și de cei de la Direcția de Protecție a Copilului și Asistență Socială Suceava, scrie monitorulsv.ro. Aceştia au constatat că pe lângă baiatul de 7 ani, în familie mai există alţi trei minori, doi gemeni de în vârstă de 14 ani și unul în vârstă de 15 ani.


Reprezenmtanţii Direcției de Protecție a Copilului și Asistență Socială Suceava au constatat că în familie nu sunt condiții de creștere adecvată, în ciuda opoziției tatălui, toți cei patru copii au fost ridicați, alături de mamă, și duși într-un centru de ocrotire de la Gura Humorului. Aceștia vor rămâne acolo, sub supraveghere, în următoarea perioadă.

 

Mama nu ar fi vrut să colaboreze cu polițiștii. A declarat că nu își aduce aminte de acel incident și i-a negat chiar existența. Mama a refuzat în scris să depună orice sesizare cu privire la agresiune, astfel că nu s-au putut lua, cel puțin în primă fază, măsuri restrictive față de agresor.

 

Tatăl agresor a ieșit din închisoare în 2019, unde a ispășit o pedeapsă de 8 ani de închisoare pentru viol asupra fiicei sale vitrege, mai relatează monitorulsv.ro.

Pe numele bărbatului a fost deschis totuși dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie. Cercetările sunt continuate pentru a se stabili data exactă a agresiunii și dacă astfel de episoade au mai avut loc în respectiva familie. 




 

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria


Sursa: monitorulsv.ro