Bunicuța contrabandistă de țigări a dat de belea!

Data publicare: Marti, 09 Februarie, 2021 Total: 2689 accesari

Bunicuța contrabandistă de țigări a dat de belea!

O bunicuță din cartierul Vlaicu, sperând că a scăpat de ceva concurență în urma arestărilor efectuate în week-end de către polițiștii arădeni, care au destructurat o rețea de traficanți de țigări, s-a gândit că a venit și vremea ei. Așa că, n-a stat mult pe gânduri, s-a aprovizionat de unde numai ea știe și s-a dus la piață să-și vândă produsul.

Dar, ghinion, unor polițiști mai vigilenți, aflați sub acoperire și întâmplător prin zonă, li s-a părut suspectă atitudinea femeii, care în loc să-și etaleze pătrunjelul și mărarul pe tejghea, bolborosea ceva neinteligibil către cei ce mișunau prin piață.Apărătorii legii  au abordat-o pe femeie și au somat-o să scoată la vedere ceea ce are de vânzare. Surpriza lor nu a fost deloc mică în momentul în care bunicuța noastră a  deversat din straiță o sumedenie de pachete de țigări.

Înarmați cu calculatoare și cu multă răbdare, vigilenții oameni ai legii au numărat nu mai puțin de 70 de cartușe de țigări, de proveniență suspectă, astfel încât au purces la întocmirea unui dosar penal pentru suspiciune de contrabandă pe numele bunicuței întreprinzătoare și, totodată au confiscat marfa femeii.

 

Bruno B


(Foto) imagine cu 
rol ilustrativ