UTA va juca cu ”U”Cluj, în Cupa României, fără antrenorul Balint și jucătorul Bustea, depistați pozitiv!

Data publicare: Marti, 09 Februarie, 2021 Total: 1685 accesari

UTA va juca cu ”U”Cluj, în Cupa României, fără antrenorul Balint și jucătorul Bustea, depistați pozitiv!

Antrenorul UTA-ei, Laszlo Balint, cât și mijlocașul Sorin Bustea, au fost depistați pozitiv cu Covid-19, în urma efectuării unui test rapid. Astfel, cei doi vor lipsi de la partida de miercuri de la Cluj, în care ”Bătrâna Doamnă” va da piept cu ”Șepcile Roșii”.

 

În cursul zilei de marți, într-o conferință de presă, Alexandru Meszar, managerul arădenilor, a spus că antrenorul a fost depistat pozitiv la testele rapide și că s-a izolat. În plus, și mijlocașul Sorin Bustea (26 de ani) se află în aceeași situație.

 

„Antrenorul principal al echipei a avut mici simptome. Am efectuat teste rapide și au ieșit pozitive. Am făcut și teste PCR, iar în această seară vom avea rezultatul. Dar, din acel moment, antrenorul a intrat în izolare. 

Am făcut teste rapide la întregul loc și un jucător e suspect, Bustea. Și el va primi rezultatul testului PCR diseară, dar se află în izolare. Echipa va pleca la Cluj fără nicio problemă”, a declarat Alexandru Meszar.

Laszlo Balint nu a putut sa participe la conferinta de presa premergatoare meciului de Cupa cu Universitatea Cluj, acesta intrând în izolare până la aflarea rezultatului de la testul PCR, iar în locul său a venit antrenorul secund Alin Pânzaru alături de Alexandru Meszar.

Ca atare, la întâlnirea ce se va desfășura pe Cluj Arena, în cadrul optimilor Cupei României la fotbal, echipa arădeană va fi coordonată de pe margine de către antrenorul secund, Alin Pânzaru!