Accident ciudat, după ce a accidentat un ”puști de 74 de ani”, un străbunic de aproape 100 de ani, a gonit-o iepurește!

Data publicare: Marti, 09 Februarie, 2021 Total: 1539 accesari

Accident ciudat, după ce a accidentat un ”puști de 74 de ani”, un străbunic de aproape 100 de ani, a gonit-o iepurește!

Un eveniment incredibil a avut loc pe o stradă din Timișoara. Unui bătrân de 97 de ani, aflat la volanul unui autoturism i s-a cășunat pe un concetățean o țâră mai tânăr(74 ani) și , apăsând puțin mai hotărât pe accelerație, l-a călcat pe bombeu.

Pietonul nostru, surprins de agresivitatea matusalemicului șofer, s-a dezechilibrat și a căzut lat pe caldarâm fiind nevoia intervenției unui echipaj al ambulanței care l-a transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

În schimb, ”eroul” nostru, fără să vadă, fără să audă nimic și-a continuat drumul nestingherit, până a fost depistat și oprit de un echipaj de poliție pe un bulevard apropiat.

Văzând că e de belea, tataia s-a predat forțelor de ordine fără a fi necesară utilizarea forței sau a armelor de foc. Polițiștii timișoreni au deschis un dosar de urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Dacă va fi găsit vinovat, omul riscă ani grei de pușcărie până la și mai adânci bătrânețe.

Anchetatorii nu ne-au precizat însă dacă bătrânul este posesor al unui permis de conducere sau dacă i s-a pus să sufle în fiolă.

În urma întâmplării de mai sus, polițiștii ne roagă să atragem atenția șoferilor născuți în perioada interbelică să conducă cu prudență, fără a consuma băuturi alcoolice sau niscaiva prafuri!

 

Bruno B