UTA Arad – FC Hermannstadt 1 – 1, încă o remiză acasă

Data publicare: Duminica, 07 Februarie, 2021 Total: 2273 accesari

UTA Arad – FC Hermannstadt 1 – 1, încă o remiză acasă

Aproximativ 300 de suporteri ai „Bătrânei Doamne” au răspuns prezent apelului lui Laszlo Balint, care își dorea ca elevii săi să simtă susținerea și atașamentul necondiționat al fanilor înainte de meciul de duminică.

În jurul orei 12,15, după  ce s-au coboborât din autocar în curtea stadionului, jucătorii s-au dus în care fanii cântau pentru ei și pentru culori.

 

 

UTA: F. Iacob – Shlyakov, Erico, Benga, Rrumbullaku – Oroian, Albu, Vorobjovas, D. Rusu – Roger, L. Antal
Rezerve: Balauru, Melinte, Bustea, Isac, N. Roșu, Miculescu, I. Hora, Buhăcianu, C. Rus
ABSENȚI: Voinea (accidentat)
ANTRENOR: Laszlo Balint

 

HERMANNSTADT: Cristiano – Mățel, Matricardi, I. Stoica, Opruț – Belu, Romario, Dâlbea, Sîntean – Addae – Mayoral
Rezerve: I. Pop, Alhassan, Vodă, Karanovic, Bagaric, Issah, Elbers, Aralica, P. Petrescu
ABSENȚI: Viera (suspendat), Scarlatache (accidentat)
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

 

UTA alternează meciuri grozave cu unele dezastruoase și rămâne inconstantă chiar și în aceeași partidă. După o primă repriză lipsită de ocazii importante, , imposibil de povestit, meciul s-a deschis în partea secundă Albu deschide scorul cu o lovitură de cap, după o centrare a lui Roger.

 

Jocul scrâșnit al UTA-ei îl aduce la finalizare mai degrabă pe închizătorul Albu decât pe atacanții Antal și Roger.

 

Avantajul însă din păcate a durat doar 4 minute, după un corner, defensiva gazdelor a respins slab până la David Mayoral, care a prins un „șiret” curat de la 16 metri, în dreapta lui Iacob.

Sibienii au simțit că se poate, iar Addae chiar a încercat să înscrie din foarfecă, dar mingea a trecut pe lângă. În minutul 71, plasa utistă e scuturată din nou, dar Kovacs vede fault la alunecarea lui Mayoral asupra portarului utist, care respinsese inițial finalizarea spaniolului și apoi se redresase să respingă balonul.

UTA s-a întors în atac doar în minutele de prelungire și au avut ocazia să spargă blestemul meciurilor de acasă. Mai întâi, Erico a trecut de puțin pe lngă o minge centrată de Roger, iar apoi juniorul Miculescu a șters pasa lui Roumpoulakou pentru o bară plină, a doua a meciului pentru gazde. S-a terminat 1-1, un rezultat până la urmă echitabil la ceea ce s-a jucat duminică.

 

Foto: Radu Bulzan