Orașul nostru, tot mai mult un fel de “Animal Planet”

Data publicare: Joi, 04 Februarie, 2021 Total: 1602 accesari

Orașul nostru, tot mai mult un fel de “Animal Planet”

Se tot plânge lumea pe rețelele de socializare, că suntem sat, ba comună, ba X nu-și face treaba, ba Y nu e competent, iar asta în unele cazuri este adevărat, dar să fim serioși, unii se comportă de parcă am fi în filmul “Animal Planet”. Vandalizează, pictează tot, adică mânjesc tot ce apucă, și asta o spun în contextul în care zilele trecute, digul noud in zona Alfa a și fost pictat de un “papagal” care are impresia că este vreun talent neânteles, alte “nevertebrate” au distrus un loc de joacă nou nouț dat în folosință în toamna anului trecut, căci “nevertebratele din Animal Planet-ul” local probabil că au o erecție neuronal-intelectuală de parcă ar citi  “Cel mai iubit dintre pământeni”.

 

Citește și : Gogomârlele și hapciupaliticii dezintegrează frumusețea orașului!

 

Astăzi, un alt “iubitor” și curățenie de același tip de “ nevertebrată” a scos în stradă, și nu pentru prima oară, de cam tot ce nu mai avea nevoie de prin coliba în care chipurile locuiește, că e mai simplu să arunc ce nu-mi trebuie pe trotuarul din fața casei, dar în plin centrul orașului Aradului, pe Bd. Revoluției în vizavi de Catedrala Catolică, un Arad, transformat în “sat” de aceste specineme a căror loc nu mai sunt atât de sigur că este în urbe, ci în pădure.

 

Acum ce să mai spun ? e clar că avem și astfel de “nevertebrate” printre noi, însă întrebarea este, ce facem noi ceilalți care totuși ne considerăm vertebrate, și suntem deranjați de astfel de comportamente ….. răspunsul de până acum este unul trist, maxim facem poze la astfel de “ opere de artă” le postăm pe Facebook și ne uităm din 10 în 10 min să vedem câte like-uri și câte comenturi am strâns, iar cei mai “civici” dintre noi mai băgăm și un coment despre cât de cacao e administrația.

Și ca să nu spună cineva că inventez asta cu pozele, când am fotografiat mizeria în această dimineață, mai erau 3 concetățeni care făceau același lucru…oare câte like-uri au strans ?