Șoferii arădeni pregătesc proteste împotriva CFR-ului!

Data publicare: Miercuri, 03 Februarie, 2021 Total: 4169 accesari

Șoferii arădeni pregătesc proteste împotriva CFR-ului!

Ziua de marți, 2 februarie,  a fost pentru șoferii și navetiștii arădeni care tranzitează Vladimirescu spre Arad, una dintre cele mai negre coșmaruri. Ceferiștii arădeni s-au apucat să facă diverse manevre la ore de vârf(17.00-18.00), încât barierele dinspre Horia spre Vladimirescu, cât și dinspre Vladimirescu spre Arad, au fost mai mult închise decât deschise.

Coloana de mașini la intrarea spre Arad se întindea pe mulți kilometri, iar mașinile ce doreau să intre dinspre Horia de pe strada Gării, sau dinspre alte străzi adiacente au așteptat mult și bine până când vreun binevoitor le permitea accesul în coloană.

Un exemplu edificator este cel al cursei CTP-ului de la Horia spre Arad, care deși a pornit din satul arădean la ora 17.20, și trebuia să fie la Podgoria în jurul orei 17.50, a ajuns cu nu mai puțin de o oră întârziere. Menționăm că o mare parte dintre oamenii ce călătoresc cu această cursă sunt navetiști care lucrează în tura de noapte, unii chiar în spitalele arădene!

Și cum umilința n-ar fi fost destul de mare în plus, lucrătorii de pe trenurile ce făceau manevre se mai și distrau pe seama lor, făcându-le semne obscene cu degetul arătător!

Ca urmare șoferii arădeni sunt hotărâți să se organizeze pentru a protesta împotriva acestei anomalii, care din păcate persistă de mulți ani încoace!

 

Bruno B