Suporterii UTA-ei s-au strâns la Aeroportul să-şi întâmpine favoriţii, după victoria de la Iași

Data publicare: Joi, 28 Ianuarie, 2021 Total: 2050 accesari

Suporterii UTA-ei s-au strâns la Aeroportul să-şi întâmpine favoriţii, după victoria de la Iași

Suporterii Bătrânei Doamne au întâmpinat lotul echipei la Aeroportul din Arad în miez de noapte la sosire după meciul câştigat în ultimele două minute de la Iaşi.

 

POLI IAȘI (4-3-3): 12. Brănescu - 5. Cană, 6. R. Popa, 3. Baxevanos, 24. Bușu - 70. Flores Knowles, 4. Mihalache, 88 Passaglia - 19. R. Onea, 28. Djuranovici, 17. Mensah
Rezerve: Brânză, Zaharia, Popadiuc, Vanzo, Lopes Cabral, Zajmovic, Moisa, Gaitan
Antrenor: Daniel Pancu

UTA ARAD (4-4-2): 93. Fl. Iacob - 26. Tomozei, 21. Erico, 18. Fl. Ilie, 22. Bustea - 10. Miculescu, 6. Albu, 5. Vorobjovas, 86. D. Rusu - 8. Antal, 9. Roger
Rezerve: Balauru, Melinte, Isac, Oroian, Roșu, Teșcan, Rus, Buhăcianu
Antrenor: Laszlo Balint

Poli Iași părea să scape de ultima poziție din Liga 1. A condus din minutul 9, când Dylan Flores înscria din pasa lui Djuranovic, care a profitat de o neatenție a lui Vorobjovas. Meciul decurgea în favoarea lui Daniel Pancu, până în prelungirile reprizei secunde, când undașul central Erico a egalat în al doilea minut al timpului suplimentar, cu o lovitură de cap.


Uta nu se mulţumeşte cu un singur punct şi iasă la atac după repunerea balonului iar Cipri Rus reuşeşte să aducă victoria în ultima fază a meciului dipă o respingere în extremis a portarului ieşean.

Poli Iași ajunge la 3 înfrângeri consecutive în Liga 1 și ocupă ultima poziție, cu doar 15 puncte strânse în primele 19 meciuri. UTA urcă până pe poziția a 9-a, cu 24 de puncte. E la 3 lungimi de play-off.







Foto: captură TV Arad