Băsescu la un pas de Knock-out! Fiica Ioana şi Pupila Elena riscă ani grei de Puşcărie

Data publicare: Miercuri, 27 Ianuarie, 2021 Total: 1791 accesari

Băsescu la un pas de Knock-out! Fiica Ioana şi Pupila Elena riscă ani grei de Puşcărie

Actualul europarlamentar, fostul președinte al României, Traian Băsescu, trece din nou prin momente cumplite. Procurorii DNA, ”nășiți” în mare parte de el, după ani asiduu de muncă, au găsit(zic ei) dovada că notărița Ioana Băsescu și pupila (majoră), Elena Udrea ar fi principalele vinovate ale dezastrului României! Cică, aceste doamne ar fi muncit pe brânci, dar ilegal, pentru ca părintele Traian să-și desăvârșescă opera ca președinte a României!

               
Cele două distinse doamne s-ar face vinovate de atragere de fonduri ilicite în campania electorală din 2009, pentru a-l ajuta pe Băsescu de a rămâne suveran în stat! După concluzia procurorului de caz, Ioana Băsescu ar trebui să stea nu mai puțin de 15 ani după gratii, iar ”costa-ricana” Elena Udrea cu doar trei ani mai puțin!

               
După ce fratele Mircea a petrecut ceva vreme prin pușcărie, iar redeschiderea dosarelor fostei securități îl demască ca informatorul Petrov, Traian Băsescu pare foarte aproape de a fi făcut groggy de sistemul pe care l-a construit!

              
Dar cum sentința este în așteptare și justiția românească este dreaptă, bunicuțul Băsescu mai speră….la dreptate!






Bruno Biringer