Dorel Căprar povestește experiența prin care a trecut în lupta cu ”perfidul” Sars COV-2

Data publicare: Miercuri, 27 Ianuarie, 2021 Total: 1592 accesari

Dorel Căprar povestește experiența prin care a trecut în lupta cu ”perfidul” Sars COV-2

Fostul deputat Dorel Căprar, descrie lupta și experiență prin care a trecut după ce a contactat virusul Sars COV-2 la începutul acestui an.

 

“Orice am face, oricât am lupta.. Să nu facem..

NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU

 

O să o spun direct (fără ocolișuri) așa cum am făcut-o dinatotdeauna. Am trecut (la începutul acestui an) printr-o mare încercare. Am reusit, datorită Bunului Dumnezeu și al îngrijirii (imposibil de descris în cuvinte) pe care mi-au dat-o medicii, să ÎNVING în lupta cu ”perfidul” SARCOV-2.

 

Am contactat COVID 19 și am respectat cu sfințenie atât izolarea cât și tratamentul prescris de medici. A fost o perioadă grea, în care am reușit să vorbesc cu mine însumi, să-mi caut resursele interioare pentru a CONTINUA.

 

În nopțile lungi ale luptei cu boala, am învățat să văd VIAȚA ALTFEL ! Să judec oamenii.. ALTFEL. Iar ceea ce vă scriam (ca și o premoniție) în primele zile ale anului, reprezinta pentru mine un nou deziderat: Trăiesc MOMENTUL unui nou ÎNCEPUT. Și vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost alături în teribila "cumpănă" prin care am trecut..

 

Nimic din LUPTA și VICTORIA mea împotriva virusului, nu s-ar fi putut întâmpla FĂRĂ DUMNEZEU! Prin MARE MILA SA sunt astăzi în stare să scriu aceste rânduri. I-am mulțumit lui Dumnezeu, participând la lucrările Adunării eparhiale ale Arhiepiscopiei Aradului (al cărui membru sunt) întâlnire prezidată de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop dr. Timotei Seviciu. Este o ONOARE și un real PRIVILEGIU să le fiu alături Înalților ierarhi ai Înainte Mergatoarei Biserici Ordodoxe Române, în sacra lor misiune pastorală și ecumenică.

 

Primul meu drum a fost în "casa Domnului" Cu smerenie și multumire, merg mai departe pe calea vieții.. Trăiesc MOMENTUL unui NOU ÎNCEPUT !  Voi fi același .. Dar de fapt ALTUL! Și în întreaga mea luptă, voi face multe! Dar NIMIC fără .. DUMNEZEU. ” a mărturisit Dorel Căprar.