UTA Arad - Viitorul 0-0, o remiză alba şi la propiu şi la figurat

Data publicare: Sambata, 16 Ianuarie, 2021 Total: 2256 accesari

UTA Arad - Viitorul 0-0, o remiză alba şi la propiu şi la figurat

La fel ca în tur, UTA Arad și Viitorul au remizat, dar de această dată fără goluri, scor 0-0, pe o ninsoare superbă.

Frigul şi ninsoarea de la ora meciului ar putea fi explicațiile pentru jocul mai slab decât ne-am fi așteptat, ori așteptările sunt exagerate. Antrenamentele prea puține au slăbit tacticile și au împiedicat omogenizarea unor formații care s-au schimbat și în vară, și acum, în săptămânile recente.

UTA: Iacob - Tomozei, Erico, Benga, Rrumbullaku - Rusu (Miculescu 74), Albu, Vorobjavas, Oroian (Antal 61) - Hora, Roger (Roşu 74). Antrenor: Laszlo Balint

 

FC Viitorul: Cojocaru - Boboc (Haită 68 / Mladen 86), Dobrosavlevici, Ghiţă, de Nooijer - Ciobanu, Artean, Benzar (Dussaut 78) - E.Fernandes (Sabala 67), Luckassen, G.Ganea (Măţan 46). Antrenor: Mircea Rednic.

 

“S-a jucat mai mult la mijlocul terenului. Un joc de lupta pe care nu l-a castigat nimeni. Am pierdut un jucator de baza pentru meciul cu Steaua, Ghita. Nu-l inteleg, e tanar, da, dar are destula experienta”, a declarat Mircea Rednic, dezamagit de eliminarea fundasului sau pe final de meci.

„Vreau să privesc partea pozitivă, este un punct câștigat, un punct de care aveam nevoie. Moralul ne scăzuse destul de mult. Azi cred că am demonstrat că putem ajunge la spiritul de care avem nevoie pentru a ne bate de la egal la egal cu orice echipă.

Este un aspect destul de important că am reușit să blocăm o echipă cu un potențial ofensiv mare. Nu cred că avem probleme foarte mari, am avut și noi câteva situații, din păcate ne-a lipsit acea doză de luciditate la finalizare.

Din fericire, băieții au fost mult mai responsabili, mult mai organizați. Știam că trebuie să fim la un nivel foarte bun ca și organizare defensivă. Au apărut câteva erori, dar nu decesive. Absolut toate meciurile sunt importante. Mergem la Voluntari, o echipă în criză de puncte.

Clasamentul este echilibrat, avem puține zile la dispoziție ca să ne recăpătăm tonusul fizic. Mergem încrezători, trebuie să privim partea pozitivă a meciului de astăzi, este un punct câștigat. De la asta trebuie să pornim, de la asta trebuie să construim”, a spus Laszlo Balint la finalul meciului.

Foto: Radu Bulzan