Vlad Botoș se retrage de la conducerea filialei USR Arad ........... mai de voie, mai de nevoie

Data publicare: Luni, 11 Ianuarie, 2021 Total: 1650 accesari

Vlad Botoș se retrage de la conducerea filialei USR Arad ........... mai de voie, mai de nevoie

Vlad Botoș și-a anunțat demisia de la conducerea filialei USR Arad, printr-o postare pe contul de Facebook, punând acest gest pe seama dorinței de a se dedica “trup și suflet” activității din Parlamentul European unde ocupă un post de eurodeputat.

În fapt, în USR Arad s-au format două tabere, cum era și de așteptat, iar tabăra lui Botoș se pare că este mult mai mică, și fără sorți de a reuși să se impună. De altfel, este un calcul bun ca om politic să te retragi dintr-o funcție cât încă ești în funcție și să pui asta pe seama lipsei de timp de a mai te ocupa de filială, susținând contracandidatul, decât să pierzi competiția și să rămâi cu stampila de pierzător.

În fapt, tabăra anti-Botoș din USR Arad i-a reproșat de o vreme încoace, că ar vrea să facă “alianțe” locale cu “dușmanul de clasă” local PNL, iar asta i-a adus reproșuri din partea radicaliștilor din USR, în ciuda faptului că la nivel național au intrat la guvernare cu liberalii, însă asta nu prea a contat pentru tabăra radicalilor din USR Arad, care deja își fac calcule de cum vor face opoziție 4 ani în Consiliul Local Municipal și în Consiliul Județean, pentru a reuși să obțină un scor bun la următoarele alegeri, și chiar să poată spera la câștigarea alegerilor viitoare.


Așadar Botoș nu mai așteaptă alegerile din filiala arădeană care sunt programate în această primăvară, se retrage în glorie, și își exprimă susținerea pentru “prietenul” Răzvan Anghel, consilier județean în actualul mandat.

“Tocmai de aceea îi ofer întreg sprijinul meu lui Răzvan Anghel, vicepreședinte al USR Arad, cel care va conduce, conform statutului, filiala județeană USR Arad din funcția de președinte interimar până la alegerile comune, USR și PLUS.” Scrie Botoș pe contul de Facebook.