Tiberiu Ciul, directorul GCA Arad s-a stins din viaţă sâmbătă noaptea. Se lupta de aproape trei săptămâni în spital cu virusul ucigaş

Data publicare: Duminica, 10 Ianuarie, 2021 Total: 6128 accesari

Tiberiu Ciul, directorul GCA Arad s-a stins din viaţă sâmbătă noaptea. Se lupta de aproape trei săptămâni în spital cu virusul ucigaş

Virusul care ne-a dat viaţa peste cap de un an de zile a mai făcut o victimă în Arad. Este vorba de Tiberiu Ciul, directorul Gospodăriei Comunale Arad, care de trei săptămâni se lupta cu boala, fusese infectat cu noul Coronavirus.

Din păcate virusul i-a afectat grav plămânii, şi , deşi avea doar 40 de ani, în urma infecţei şi a complicaţiilor care au apărut în urma infecţiei, plămânii au fost afectaţi în procent de 85%. În noaptea de sâmbătă spre duminică (9 spre 10 ianuarie) starea de sănătate s-a agravat foarte tare, a intrat în stop cardio respirator, însă spre dimineaţă, corpul său a cedat.

 

Economiste de profesie, Tiberiu ciul a fost director general Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad – 2015-2016, iar în prezent era directorul general al Gospodăriei Comunale.


Update: Priveghiul va avea loc în data de  10 şi 11 ianuarie ora 18.00 la Casa Funerară Rostyl de pe strada Cocorilor. Slujba de înmormântare va avea loc marţi, începînd cu ora 13.00 la Casa Funerară Rostyl de pe strada Cocorilor, iar înhumarea va fi făcută după încheierea slujbei de înmormântare la Cimitirul Pomenirea.