Accident cu victime la ieşirea din Arad spre Iratoşu

Data publicare: Miercuri, 06 Ianuarie, 2021 Total: 3329 accesari

Accident cu victime la ieşirea din Arad spre Iratoşu

Un accident rutier cu descarcerare a avut loc miercuri seara, în jurul orei 19.00, la iesire din Arad spre Iratoșu.

La intervenție s-a deplasat 1 echipaj descarcerare, 1 echipaj de stingere cu modul descarcerare, 1 echipaj SMURD si 2 echipaje SAJ.

În incidentul rutier au fost implicate un Microbuz  si un autoturism, la sosirea echipajelor de intervenţie, trei victime erau încarcerate.

Victimele, trei bărbați, au fost extrase din mașini, toate în stare conştientă, au fost predate echipajelor medicale.

“În această seară, în jurul orei 18,30, pe DJ 709/C a avut loc un eveniment rutier în urma căruia a fost răniți grav un bărba și ușor alți doi bărbați.

 

Impactul a fost frontal, între un microbuz condus de un bărbat de 38 de ani (rănit ușor) care se deplasa dinspre Arad spre Iratoşu și un autoturism care se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 34 de ani (rănit grav), în care de mai afla un bărbat de 33 de ani (rănit ușor), toți din Arad.

 

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, conducătorului autoturismului fiindu-i recoltate probe biologice, neputând fi testat la fața locului.

 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporale din culpă.” transmite IPJ. Arad.