A început vaccinarea anti Covid în Arad. Vezi cine este primul medic vaccinat

Data publicare: Luni, 04 Ianuarie, 2021 Total: 1835 accesari

A început vaccinarea anti Covid în Arad. Vezi cine este primul medic vaccinat

Primul medic arădean a fost vaccinat împotriva virusului SARS CoV-2 luni dimineața, 4 ianuarie, ora 8.00. Este vorba despre dna dr. Dana Olar, medic șef Secție Pneumologie, unul dintre medicii care este în linia întâi, în lupta cu COVID-19, de la începutul pandemiei.

769 de cadre medicale din municipiu și județ s-au înscries pe platforma de vaccinare, urmând a le fi administrat vaccinul în perioada următoare.

 

În Arad au ajuns 134 de flacoane de vaccin în prima etapă, din care se pot administra 670 de doze de vaccin la tot atâtea persoane, urmând ca peste 21 de zile să le fie administrată a doua doză din vaccinul anti Covid.

Azi dimineață am preluat de la Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad, 41 de flacoane de vaccin, iar în cursul zilei de astăzi vor fi vaccinați 203 angajați ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Doamna doctor Dana Olar este primul medic din spital care s-a vaccinat, la centrul de vaccinare din strada Stephan Ludwig Roth. Dr. Dana Olar este unul dintre medicii din prima linie, în lupta cu virusul SARS CoV-2, încă de la începutul pandemiei. Mulțumesc întregului personal al spitalului pentru eforturile pe care le depune, zi de zi, în lupta cu acest virus, a declarat ec. Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.