Sfârşit de an cu ghinion pentru patru arădeni. Şi-au făcut maşinile praf pe Calea Victoriei

Data publicare: Miercuri, 30 Decembrie, 2020 Total: 1450 accesari

Sfârşit de an cu ghinion pentru patru arădeni. Şi-au făcut maşinile praf  pe Calea Victoriei

Ultimele zile din 2020, un an dificil pentru noi toţi, au fost cu ghinion pentru patru şoferi arădeni acre au fost implicate într-un accident pe Calea Victoriei în cursul zilei de marţi.


Accidentul a avut loc în jurul orei 15.30  pe Calea Victoriei, vis-a-vis de Banca SIV Banat-Crișana, la intersecţia cu strada Ioan Moldovan,  şi au fost imnplicate patru autoturisme, un BMW, un VW şi două Mercedesuri.


Autoturism marca Volkswagen circula regulamentar pe Calea Victoriei, iar la intersecţia cu strada Ioan Moldovan, dorind să vireze dreapta, pe strada Ioan Moldovan, stradă cu sens unic, a apărut autoturismul marca BMW (pe sens interzis), iar inevitabilul s-a produs. În urma impactului, BMW-ul a yburat efectiv oprindu-se într-un alt autoturism care staţiona. Din păcate, evenimentul rutier nu s-a oprit aici, VW-ul fiind lovit din spate de un alt autotusim a cărui şofer a fost surprins de eveniment şi nu a mai reuşit să evite impactul.


Cu toate că evenimentul a implicat patru autoturisme, din fericire, niciunul din pasagerii celor patru autoturisme nu a fost rănit, acciodentul soldându-se doar cu pagube materiale.