USR Arad incoerent la vot, un proiect similar l-au votat in Consiliul Judeţean dar s-au abţinut în Consiliul Local Municipal

Data publicare: Luni, 28 Decembrie, 2020 Total: 2092 accesari

USR Arad incoerent la vot, un proiect similar l-au votat in Consiliul Judeţean dar s-au abţinut în Consiliul Local Municipal

Călin Bibarț: „Sper ca actualii consilieri USR să nu mai încerce blocarea proiectelor Aradului”

 

                 
Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț a convocat în cursul zilei de luni, 28 decembrie, o ședință de îndată cu un singur punct pe ordinea de zi: aprobarea trecerii unui bun imobil din proprietatea privată a Municipiului Arad în proprietatea privată a Județului Arad, proiect aflat și pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de azi. Un singur vot a lipsit proiectului pentru a fi aprobat. 

„Mulțumesc public consilierilor PNL, PSD, PMP și UDMR pentru sprijinul şi votul acordat. Astfel am putut să intrăm într-o normalitate administrativă. Am fost neplăcut surprins de votul de abținere al consilierilor USR, care astfel blocau reglementarea juridică a unei bucăți de teren pe care municipalitatea o are în perimetrul aeroportului. Riscam să pierdem posibilitatea accesării de către aeroport a unor fonduri europene pentru investiții de 27 milioane de euro. Sper ca sărbătorile să le aducă mai multă înțelepciune și să înțeleagă că în următorii  4 ani va trebui să administrăm orașul animați de bune intenții pentru toți arădenii” a declarat primarul Călin Bibarț.


Cu toate că în sedinţa similară a Consiliului Judeţean Arad, consilierii USR au votat acest proiect, omologii acestora din Consiliul Local Municipal, s-au abtinut de la vot, tot proiectul fiind la un pas să nu treacă de votul CLM.