Ajun de Crăciun tragic pentru familia unei tinere de 21 de ani decedată după ce maşina ce o conducea a fost lovită de tren în zona Ineu

Data publicare: Vineri, 25 Decembrie, 2020 Total: 4855 accesari

Ajun de Crăciun tragic pentru familia unei tinere de 21 de ani decedată după ce maşina ce o conducea a fost lovită de tren în zona Ineu

În seara de Ajun de Crăciun, în jurul orei 21.15, a avut loc un accident mortal la o trecere la nivel cu calea ferată în zona Ineu.

Tânăra se afla la vonal unui autoturism BMW, iar la trecerea la nivel cu calea ferată (fără barieră) din Ineu din cartierul Colonie, a fost luată în plin de trenul de călători Interregio.

În autoturism se aflau patru persoane, la intervenţia echipajelor de descarcerare, trei din cele patru persoane erau ieşite din autoturism, tânăra de la volan rămânând încarcerată, în stare inconştientă.

După descarcerare, echipele de intervenţie au efectuat manevre de resuscitare, tânăra aflându-se în stopcardiorespirator.  

Din păcate, tânăra şi-a pierdut viaţa, salvatorii nereuşind să o readucă la viaţă.


 

În această seară, în jurul orei 21.15, pe raza localității Ineu a avut loc un accident mortal.

O tânară de 21 de ani, din Târnova, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Ineu, la o trecere la nivel cu calea ferata simplă, fără bariere, a fost acroșată de trenul Regio 160249, condus de un bărbat de 62 ani, din Arad, care se deplasa din direcția Arad-Gurahonț.

În urma evenimentului rutier a fost rănită grav conducatoarea auto si usor o altă tânără de 22 de ani, din Târnova, pasageră în autoturism.

Conducătoarea auto a fost resuscitată aproximativ 45 minute, ulterior fiind declarat decesul.

Mecanicul de locomotivă  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier au transmis reprezentanţii IPJ Arad.