Accident grav cu 2 victime decedate între Arad şi Zădăreni

Data publicare: Luni, 21 Decembrie, 2020 Total: 4254 accesari

Accident grav cu 2 victime decedate între Arad şi Zădăreni

Luni seara, în jurul orei 17.50, a avut loc un accident grav pe Drmul Judeţean DJ682, între localităţile Arad şi Zădăreni, În incidentul rutier fiind vorba de  două autoturisme autoturisme.


În cele două autoturisme se aflau trei persoane, în urma impactului, două dintre acestea au rămas încarcerate.


La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale SMURD şi SAJ, unechipaj de descarcerare, precum şi a Poliţiei Rutiere.

 

Două victime, o femeie şi un bărbat sunt decedate. A treia  victimă, bărbat, este preluat de către echipajul SMURD.


Update 1: Este vorba de un autoturism Dacia Logan şi un Ford. Impactul dintre cele două autoturisme a fost unul frontal.

Update 2:“În această seară, în jurul orei 18,00, pe D.J. 682 (Arad-Zădăreni) a avut loc un accident în care și-au pierdut viața un bărbat de 59 de ani, din Felnac, conducătorul unuia dintre autoturismele implicate și o femeie de 48 de ani, din Felnac, pasageră în celălalt autoturism, condus din direcția Zădăreni spre Arad de un tânăr de 18 ani, din Felnac.

Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijri medicale.

A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Impactul între cele două autoturisme a fost frontal.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.” transmite IPJ Arad.

Update 3: Una dintre victimele decedate este Irina Ciuș, patroana sălii de nunți Royal din Zădăreni. Se afla ]n autoturismul Ford care a fost implicat în accident.